Rregullat që duhet t’i ndiqni për të dekoruar me ngjyrën e portokalltë

0

Nuk ka asnjë ngjyrë që shoqërohet më shumë me nxehtësinë se e portokalltë. Ngjyra e kungullit është e shkëlqyeshme për dekorimin e brendshëm sepse është e këndshme dhe kështu i jep një kontrast vjeshtës së ftohtë. Ekspertët thonë se duket e mrekullueshme në çdo ambient dhe nëse doni ta përdorni atë, duhet t’i përmbaheni rregullave të mëposhtme.

Kur bëhet fjalë për dhomën e ndenjës, nëse doni të jetë vetëm sezonale, në vend të ndryshimit të përhershëm, investoni në pjesë më të lira mobiljesh ose dekorime, të tilla si jastëk ose llamba. Por nëse doni një ndryshim më të madh, zëvendësoni qilimin e vjetër, perdet ose kolltukun.

Kuzhina e tërë me ngjyrë portokalli mund të duket shumë “agresive”, por nëse e “theni” vetëm një element, do të keni një hapësirë ​​të mrekullueshme. Dihet se kjo ngjyrë zgjon shqisat dhe rrit oreksin, dhe do të përshtatet në mënyrë të përkryer me pjesët e bardha të kuzhinës.

Mbidoza e ngjyrës portokalli në dhomën e gjumit mund të ju bëjë që të mos keni gjumë të mirë, kështu që aty duhet të përdorni vetëm detaje të kësaj ngjyre të mrekullueshme, të tilla si jastëkët, stolitë, pjesë të murit ose shtrati shumë të thjeshtë të portokalltë.

Banjo do të duket elegante në qoftë se ju vendosni hollësi me një ngjyrë hiri, veçanërisht nëse banjo juaj është e bardhë ose në ndonjë nuancë tjetër të lehtë. Nëse ndiqni këto rregulla të thjeshta, do të bëni atmosferë simpatike në shtëpinë tuaj duke përdorur vetëm detaje të thjeshta portokalli dhe dekorime!

REKLAMA