Restauranti i një dimensioni tjetër, Loriano [video]

0

Me një festë madhështore, kryeqytetit të Kosovës iu shtua edhe një restaurant, por me një standard tjetër.

Restaurant Loriano hapi dyert e tij të premten mbrëma për të treguar një hapësirë me ndarje dhe gërshetim të brendshëm të sallave, dizajn mbresëlënës dhe padyshim me shije maestrale.

Loriano u hap nga udhëheqësit e kompanisë CIMA Group, një nga kompanitë më të njohura në ndërtim. Për këtë foli edhe Arsim Kabashi, i njohur si Cima. Ai për Ndërtimi.info ka treguar se pse përveç industrisë së ndërtimit, kanë zgjedhur të futen edhe në fushën e gastronomisë.

“Me vullnetin dhe besimi në vetvete, besoj që ia dalim. Është biznes i ri për neve, jemi fillestar dhe besoj që do të funksionojmë mirë sikur në ndërtim”, tha Cima.

Mirëpo, vështirësitë për të hapur një restaurant, Arsim Kabashit i janë dukur më të mëdha se sa në ndërtim. E këtë ai e ndau me të gjithë mysafirët.

“Shumë e lehtë me ndërtu e me punu, por zor një restaurant ta kompletojm. Ju kisha thënë të gjithëve që mos ia mësyni restaurantit”, shtoi Arsim Kabashi.

Teksa po kënaqeshin të gjithë në festën e CIMA-s për Lorianon, ishin fishekzjarrët ata që ia vunë kupolën festës madhështore.

*Artikull i sponzorizuar

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here