Qeveria aprovon Pakon e re Fiskale 2.0 [dokument]

2

Pas një kohe të gjatë negociatash dhe punimesh, sot është aprovuar Pako e re Fiskale 2.0 nga Qeveria e Kosovës. 

“Si vazhdimësi e reformave fiskale të ndërmarra në vitin 2015, Ministria e Financave gjatë vitit 2016 ka punuar gjatë në disenjimin e politikave të reja fiskale, bazuar gjithmonë në nevojat për ndryshime, të identifikuara nga vet bizneset”, ka bërë të ditur ministri i Financave Avdullah Hoti në konferencën e sotme për Media, ku ka prezantuar para gazetarëve Pakon fiskale 2.0, e cila është aprovuar sot në mbledhjen e Qeverisë.

Ai theksoi se propozimet për politikat e reja fiskale janë prezantuar edhe në Konferencën “Ambienti i Ambientit 2017”, si dhe në takimet tjera të tilla, të organizuara nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, nëpër regjionet: Gjilan, Prizren, Istog, Mitrovicë.

Më poshtë keni secilën masë të pakos së re fiskale:

REKLAMA

2 KOMENTET

  1. Hi blogger, i must say you have high quality articles here.
    Your blog can go viral. You need initial traffic boost only.

    How to get it? Search for: make your content go viral Wrastain’s tools

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here