Projektimi i konstruksioneve të muratuara sipas kodit të ndërtimit [dokument]

0

Kodi unik i ndërtimit i Kosovës parasheh edhe karakteristikat e projektimit të konstruksioneve.

Dokumenti tregon se çka duhet të merret parasysh gjatë projektimit, çka duhet të dëshmojë dhe të përmbajë projektimi, si duhet të jenë të lidhura dhe në çfarë drejtimi muret dhe çështje të tjera.

 

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here