Plani më kompakt i shtëpisë për një familje të vogël

0

Ekzistojnë me mijëra projektime  të shtëpive nga ato më të voglat dhe me pak hapësirë, tek shtëpitë e mëdha, me pothuajse një dhomë për secilin aktivitet.

Në këtë artikull do prezantojmë një projekt të një shtëpie një katëshe e cila është shumë kompaktë për një familje të vogël.

Me sallon, kuzhinë dhe tre dhoma gjumi, ajo ofron mjaftueshëm hapësirë për të gjithë. Shikoni fotografitë e postuara nga Civil Engineering.

REKLAMA