Përse ngjyrat neutrale janë zgjidhja e shkëlqyeshme për shtëpi

0

Kemi përmendur disa herë se sa ngjyra të caktuara ndikojnë në disponim dhe mund të zvogëlojnë vizualisht ose të rrisin hapësirën. Por këtë herë do i shqyrtojmë ngjyrat neutrale dhe efektin që ato kanë në brendësi.

Paleta e ngjyrave neutrale përbëhet nga e bardha, e zeza dhe e hirta. Këtu, ne do të përfshijmë edhe ngjyrat kafe dhe të gjitha kombinimet e tyre.

Nëse doni të arrini “butësi” në shtëpinë tuaj, qetësi, rehati dhe harmoni, atëherë zgjedhja e një palete neutrale të ngjyrave është ideale për ju. Kjo nënkupton dekorimin e të gjithë ambientit në një tavolinë neutrale, si për ngjyrat e mureve dhe dyshemeve, ashtu edhe për zgjedhjen e mobiljeve dhe elementeve të tjerë dekorativë.

Tonet e ndritshme neutrale të ngjyrave në dhomën e gjumit do t’ju ndihmojnë të pushoni dhe të relaksoheni. Meqenëse banjo është zakonisht një dhomë e vogël dhe nuk toleron kaosin vizual, duke zgjedhur një gamë të ngjyrave neutrale, ju do të arrini harmoni dhe gjerësi në hapësirë.

Salloni i zbukuruar në një gamë të ngjyrave neutrale do të jetë zgjedhja e duhur për të gjithë ata që nuk dëshirojnë të eksperimentojnë me ngjyrat. Pra, përfundimi është: paleta neutrale e ngjyrave është zgjedhja e duhur nëse kërkoni hijeshi, harmoni dhe ndjesi të këndshme në shtëpi!

REKLAMA