Përparim Rama pjesë e jurisë për Çmimin Botëror për Hotele dhe Bare

0

Arkitekti kosovar me famë botërore, Përparim Rama është pjesë e një jurie mjaft të rëndësishme.

Ëorld Interiors Neës është bërë gati të ndajë çmimin për Hotelin dhe Barin më të mirë në Botë, e brenda jurisë për këtë vlerësim është Rama.

Ai do të jetë në juri bashkë me David Morris, Design Consultant Jane Laërence dhe Juliet Kinsman. Rama vite më parë ka fituar çmimin e parë me punën e tij në Hammam Jazz Bar në Prishtinë, raporton Ndertimi.info.

Rama ditë më parë ka folur për Ndertimi.info, të cilat mund t’i lexoni më poshtë.

Rama: Hapësirat e degraduara na thajnë e shtjerrin çdo ditë në qytetet e Kosovës

Rama: Gjendja urbane e Prishtinës u sulmua nga mungesa e vizionit dhe padituria e vendimmarrësve

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here