Përparim Rama i hyn garës botërore me një super-dizajn restauranti [foto]

2

Arkitekti me famë botërore, Përparim Rama i është futur edhe një gare për të triumfuar. Pasi që pati fituar titullin botëror me projetin e tij në Hammam Jazz Bar në Prishtinë, ai tash është pjesë e garës në International Design Awards 2017.

Projekti me të cili ai dhe kompania e tij 4M Group garon është një restaurant në Perth të Australisë “Ku De TA Perth”. Nga ajo që shihet në fotografitë e restaurantit gjithçka është për një frazë “wow”.

Në këtë garë nevojitet vota juaj për të mbështetur arkitektin shqiptar, Përparim Rama.

Klikoni këtu për të votuar

2 KOMENTET

  1. I see your blog doesn’t rank in google’s top 10, but your articles can get into
    top 10. You should find the right longtail keywords before you write an article.
    How to find super easy longtail keywords? Search in google for: Fasrixo’s tools

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here