Përdorimi i drurit për dekorime unike në shtëpinë tuaj

0

Çfarë mund të jetë më e bukur se pamja e natyrshme e drurit? Këto projekte të mrekullueshme të trungjeve të pemëve ju lejojnë të krijoni tavolina të dobishme.

Natyrisht, një nga përfitimet më të mira për të bërë një tavolinë të drurit është që ju do të keni kënaqësinë të krijoni diçka nga tuajat. Një krijim i juaji nuk do të jetë vetëm unike, por do të jetë gjithashtu e bukur.

Këto sende nuk janë të vështira për t’u bërë, por ato marrin pak kohë dhe mund të kërkojnë edhe përdorimin e mjeteve të energjisë.

Nëse keni ndërmend të vendosni një nënshkruese në projektin tuaj, sigurohuni që e lini trungun të ulet në një vend të thatë për disa muaj. Druri duhet të jetë tërësisht i thatë para se ta vulosni për të parandaluar formimin e çara të mëdha.

Një trung i pemëve që është zhveshur nga lëvorja e saj bën një tryezë të veçantë dhe tërheqëse.

Gjetja e një tabele të qëndrueshme që mund të qëndrojë deri në përdorim të përditshëm është e ndërlikuar, por me një trung natyral druri, ju me siguri do të keni një tryezë shumë të qëndrueshme. Me shtimin e rrotave, do të jeni në gjendje të lëvizni me lehtësi tabelën tuaj të trungjeve nga vendi në vend.

Shikoni se si mund të bëni vetë një prej këtyre tabelave.

Kur të doni një ndjenjë zbavitëse të plazhit, kjo tryezë e bukur e trungut të pemëve sigurisht i përshtatet faturës.

Kjo tryezë do të dukej e adhurueshme në një verandë dielli apo oborr spanjol, si dhe në dhomën tuaj të ndejës, dhe kreu i bardhë i jep një pamje të ndritshme dhe të pastër.

Kush nuk do të donte pamjen e kësaj tryeze të mrekullueshme të trungut të pemës? Lulëzimi i shkëlqyeshëm i jep asaj ngrohtësi të shtuar, duke lënë drithërat natyrale të drurit. Tabela anësore e përkryer që do të duket e madhe kudo që vendosni ta përdorni.

Ju do të gjeni të gjitha udhëzimet që ju nevojiten për të përfunduar këtë projekt.

Një regjistër natyror bën një bazë unike të llambës. Është e lehtë të lidhësh tela duke përdorur pjesë nga një llambë e vjetër dhe do të keni një llambë me një stil të madh.