Për zhavor të një rruge Hani i Elezit jep mbi 900 euro

0

Komuna e Hanit të Elezit ka nënshkruar kontratën për furnizim me zhavor dhe ngjeshjen e zhavorit në pjesën e rrugës së Pustenikut, shkruan Ndërtimi.info

Në njofitmin e nënshkrimit të kontratës bëhet e ditur se për këtë tender komuna ka dhënë 902 euro.

Me punimet për ngjeshjen e zhavorrit do të merret kompania “Preni” Sh.P.K.