“Parku i të martuarve” tani edhe në Prishtinë

0

Komuna e Prishtinës ka planifikuar të ndërtoj një “Park të të martuarve” i cili është i pari i këtij lloji në Kosovë.

Siç ka njoftuar deri më tani Komuna e Prishtinës kanë filluar punimet me shtigjet, ulëset  dhe gjërat e tjera të cilat janë pjesë përbërëse e këtij parku.

“Rregullimi bazik i parkut pritet të përfundojë shumë shpejt, dhe më tutje ai do të pasurohet në vazhdimësi nga çiftet që do të martohen në kryeqytet. Secili nga këto çifte, do të ketë mundësi të mbjellë një fidan në këtë park. Në këtë formë, përveç që do ta shënjojnë lidhjen e tyre, do të ndikojnë direkt në zgjerimin dhe kultivimin e hapësirave të gjelbra”, thuhet në njoftimin e lëshuar nga Komuna e Prishtinës.

Hapësira ku do të gjendet “Parku i të të martuarve”, është ajo në mes dy rreth rrotullimeve te Shkolla e Mjekësisë.

Ky projekt, është bashkëpunimi i Komunës së Prishtinës me Coca-Cola HBC Kosova.

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here