Nuk kalon në votim të parë Projektligji për Buxhet 2018

0

Nuk ka kaluar në votim të parë projektligji për Buxhetin 2018.

Nga 60 vota në Kuvend 58 ishin pro, një kundër dhe një ishte abstenim.

Me të përfunduar ky votim, kryetari i Kuvendit Kadri Veseli ka thënë se do ta hedhë sërish në votim atë gjatë kësaj seance.