NPB nuk heq dorë nga projekti i ndërtimit milionësh në Lakrishtë, përcaktimi i vijës së parcelave pengesë për fillimin e punimeve

Tash e 9 muaj NPB ka hasë në pengesa të ndryshme administrative nga AKP-ja si rezultat i së cilave është pezulluar puna në ndërtimin e projektit në Lakrishte. Këto pengesa ndërlidheshin me përcaktimin e vijës së parcelave në mes NPB-së dhe AKP-së. Pas gjithë këtyre 9 muajve, vija tashmë është përcaktuar dhe atë – sipas … Continue reading NPB nuk heq dorë nga projekti i ndërtimit milionësh në Lakrishtë, përcaktimi i vijës së parcelave pengesë për fillimin e punimeve