Një tavolinë ngrënie me karrige e montuar në mur [video]

0

Me teknikat dhe idetë e reja që po tregohen çdo ditë e më shumë, problem I hapësirave të vogla po reduktohet.

Në një video të postuar nga Video Hub në rrjetin social Facebook, tregohet një mënyrë se si ju mund të montoni një tavolinë ngrënijeje në mur se bashku me karriget e saj.

Një mënyrë mjaft novatore për të liruar hapësirën dhe ta mbani atë mjaft në rend.

REKLAMA