Një shtëpi druri për juve dhe fëmijët tuaj [foto+plani]

0

Në majën e një kodre në fermën e vjetër të Garrison-it është një shtëpi modern e drurit, por jo sikur ato që mbajmë mend që bëhen në dru.

Ky vend që ka përafërsisht 350 metra katrorë është një sipërfaqe e dedikuar për lojë dhe pushim. E ndarë në dy nivele- dyshemeja kryesore dhe foleja e gjelbërimit, shtëpia e drurit kufizohet nga një brez i jashtëm i rrethuar nga kedri i bardhë i hapur në qiell.

Hyrja në ndërtesë është përmes ngjitjes e që në fund ka një derë më kurth. Një shkallë të çon deri në derën e dytë me kurth e cila ju drejton drejt një tavoline që ka pamje nga livadhi dhe nga.

Shtëpia ka dalje në formë rrëshqitjeje, ku edhe dëfrehen fëmijët. Në rast se u është mbushur mendja ta bëni një të tillë, atëherë keni edhe pjesë të planit më poshtë:

Detajet tjera në lidhje me planin gjeni duke klikuar këtu.

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here