Një enterier i mahnitshëm minimalist

0

Pronarët e një apartament të gjatë dhe të ngushtë në një ndërtesë në Bulevardin Rothschild të Tel-Aviv u treguan të guximshme dhe morën një sfidë interesante për një apartament 93 metra katrorë, një dhomë për secilin prej tre fëmijëve dhe për prindërit, 2 banjo dhe një zonë të gjerë të sallonit.

Pika fillestare ishte e pazakontë: dhomat e fëmijëve u hartuan për të qenë minimale, funksionale dhe të thjeshta duke siguruar një hapësirë më të gjerë jetese.

Struktura e ngushtë kërkonte një korridor veçanërisht të gjatë (9 metra gjatësi) për të mundësuar hyrjen në të gjitha dhomat. Prandaj, korridori dhe muri me tulla të bardha së bashku u bënë një nga dy elementet e enterierit. Elementi i dytë që organizon banesën është struktura “kuti” prej druri.

REKLAMA