Nëse nuk keni metër me vete, mjafton të keni iPhone dhe këtë aplikacion [video]

0

Nëse vetëm merren çdo ditë me ndërtimtari dhe rregullim të gjërave, atëherë ky aplikacion nuk guxon të mos jetë në telefonin tuaj.

AR Measure ka sjellë një inovacion të paparë, ku metra shfaqet virtualisht dhe mat secilën gjatësi që ju dëshironi.

Në video mund të shihni edhe demostrimin e aplikacionit si metër.

Aplikacionin mund ta shkarkoni duke dhënë e-mailin tuaj në këtë ueb-faqe, kliko këtu.

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here