Ndërtoni lehtësisht një karrige lëkundëse [video]

0

Jeni i pasionuar në punën me dru dhe për më tepër i pëlqeni karriget lëkundëse. Atëherë ajo çka ju nevojitet është një makinë për prerjen e drurit, për shpim, mjet që përdor një rrip lëvizës gërryes për të lëmuar sipërfaqen, furçë dhe ngjyrë, ngjitës dhe karrigja juaj lëkundëse do të jetë gati.

Shikojeni videon për ta kuptuar procesin:

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here