Ndërtoni lehtësisht një dritë unike për dhomën tuaj

0

Secili prej nesh dëshiron që të ketë gjëra unike në dhomë apo në shtëpi. Por, shpesh herë duhet të kalosh dyqane të tëra dhe nuk mund të gjesh atë çfarë do ta dëshironit ta kishit në shtëpinë  apo dhomën tuaj të gjumit. Mirëpo, ta ndërtonit vetë një llambë të tillë nuk do të ishte një ide e keqe.

Ju mund ta ndërtoni një llambë të cilën nuk mund ta ketë askush tjetër përveç jush dhe atë me gjërat të cilat ju i keni në shtëpi tashmë. Gjithçka që iu duhet është një xham i thyer të cilin e keni hedhur jashtë përdorimit tashmë, një copë dërrase në të cilin do ta mbështesni si dhe teli i cili do ta përçoj rrymën deri tek xhami i cili më pas do të ndriçoj.

Më poshtë po paraqesim videon e cila do të iu lehtësoj punën nëse veç planifikoni ta ndërtoni. Në kuadër të kësaj video sqarohet po ashtu se si mund ta ndërtoni edhe një brisk të vogël edhe atë në kushte shtëpiake.

SHIKO VIDEON

/Ndertimi.info/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here