Ndërto vet elektrik druri që mbushet me USB [video]

0

Ju shkojnë për dore punët me elemente elektrike dhe me dru. Atëherë ajo që ju nevojitet janë disa pajisje që nuk është vështirë për t’i siguruar, pak kohë dhe ju do të krijoni një mbushës USB nga druri me dritë. Shikojeni videon se si zhvillohet procesi. /Ndertimi.info/

 

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here