Ndërtimi marramendës i hotelit që do hapet në 2018 [video]

0

Hoteli i Shimao Intercontinental në Shangai, Kinë i cili ka qenë filluar të ndërtohet që nga viti 2006, po ecën drejt fazës së madhe të përfundimit, siç zbulojnë pamjet e reja.

Filmi nga Pear Video, Azi, skenat më të fundit tregojnë se forma e jashtme e vendit është vetëm gjashtë muaj nga hapja e raportuar (maj 2018) të projektit 345 milionë funtash.

Pas viteve punës të vështirë nga një ekip prej 5 mijë punëtorësh ndërtimi, i mbuluar tërësisht nga skelat dhe rrjeta e gjelbër, ajo gradualisht po hiqet për të shfaqur ballkonet që do të kenë pamje nga një liqen artificial.

Kompleksi prej 345 milion funtash është projektuar nga firma me britanike Atkins dhe do të ketë 370 dhoma në 19 katet të cilat do të gëzohen nga elita kineze.

Dy nga kate do të jenë mbi tokë dhe 17 më poshtë në hapësirën e gërmuar, por dy katet e fundit do të jenë nënujore ku do të jetë një akuarium, një restaurant dhe dhoma për të ftuar.

Një pishinë dhe një qendër sportive do të ndërtohen brenda hotelit, si dhe disa restorante, një sallë banketesh dhe dhoma konferencash për takime biznesi.

Çmimet për dhomat do të fillojnë në rreth 200 funta për një natë.

REKLAMA