Ministri Hasani: Ja pse do të ndalet shitja e tokave publike

0

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani, ishte mysafirë në emisionin “Dite mbas dite” në Rrokum Tv.

Ai ka folur për ndalimin e shitjeve të tokave që janë nën menaxhimin e AKP-së.

“Kemi ankesa nga komunat se nuk kanë prona publike”, bënë me dije ministri Hasani, duke arsyetuar masat e ndërmarra nga kjo ministri.

Me ministrin Bajrami është diskutuar edhe për aspektin industriam të Kosovës.

Ai ka thane se raportet e fundit ndërkombetare tregojnë se në Kosovë ka një terren të kënaqshëm për të bërit biznes, çkarë do të ndikojë në afrimin e investimeve të ndryshme.

Ai siguroi në fund se të gjitha fushat që mbulon ministria, të cilën ai e udhëheqë, do të prodhojnë rezultate të mira për qytetaret.

REKLAMA