Mini-kondicioneri që mund ta ndërtoni vet [video]

0

Gjatë ditëve të nxehta të verës shpeshherë ndodhë që ndjeni vapë dhe të mos keni ndonjë mënyrë të aty për atyshme për tu freskuar. E aq më tepër kur ju jeni duku punuar diçka në shtëpinë tuaj.

Andaj ne do ju sjellim një mënyrë të thjeshtë e cila ju mundësoni të freskoheni, dhe të cilën duhet dhe mund ta keni pa shpenzuar asgjë.

E gjitha çfarë ju duhet është një karton, fluturake të cilën duhet ta vendoseni më vonë në karton, një mbushës elektrik i cili do të përçoj rrymën, dhe një sustë e cila do shkyç dhe aktivizoj.

Pasi t’i keni bërë gati gjërat të cilat do t’i përdoreni pastaj ju mund të filloni që merrni masat dhe t’i preni. Duke vazhduar më pas me proceduarat pasuese si vendosjen e fluturakes dhe instalimin e rrymës brenda kartonit.

Po ashtu në brendësi të kartonit ju duhet të vendoseni një gotë me akull për shkak të ajrit të ftohët të cilin do ta lëshoj më vonë.

Për më shumë ndiqeni videon në vazhdim.

 

/Ndertimi.info/

 

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here