Metodë e lehtë për të bërë një torno druri [video]

0

Ju duhet një torno dhe nuk mund ta gjeni për arsye të ndryshme. Atëherë krejt çka ju nevojitet është një motor, blloqe prej druri, shkop çeliku, disa burma dhe pak kohë në mënyrë që të krijoni aparaturën e cila do t’ju kryejë punë në raste të caktuara.

Shikojeni videon për më shumë.

/Ndertimi.info/

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here