Mbi 4 mijë euro për renovimin e oborrit të Qendrës së Shëndetit Mendor në Gjilan

0

Janë kryer gjitha procedurat e prokurimit të tenderit për mirëmbajtjen dhe renovimin e oborrit të Qendrës së Shëndetit Mendor në Gjilan, shkruan Ndërtimi.info

Sot është bërë edhe njoftimi i nënshkrimit të kontratës ndërmjet ShSKUK-së dhe NTSh “Ngrohja”.

Gjitha punimet në këtë qendër do kushtojnë hiq më pak se 4 mijë euro (4,126.50).

Kështu është bërë e ditur në njoftimin e nënshkrimit të kontratës për këtë tender, që është publikuar në faqen e Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik (KRPP).