Llampa prej betoni që do t’ju lëjnë pa fjalë

0

Hapësira në të cilën jetojmë është e paimagjinueshme pa drita, kështu që llambat u bënë një nga elementët kryesorë dekorativë në çdo shtëpi. Çfarë është e mirë, është fakti se llambat lehtë mund të “riparohen”, rinovohen, rifreskohen ose transformohen tërësisht në diçka krejtësisht të re. Pra, nëse ju freskoni dekorin tuaj në shtëpi, ose keni një të vjetër, ku shihni potencialin, mund të krijoni diçka krejtësisht të re, shkruan Ndertimi.info

A doni një llambë të re dhe unike në shtëpinë tuaj që do ta ndriçojë atë dhe dekoroj atë në të njëjtën kohë? Ju tashmë jeni të njohur me faktin se artikuj të tillë në treg nganjëherë mund të jenë me të vërtetë të shtrenjta, por gjithmonë mund të bëni një eksperiment dhe të krijoni llambën tuaj.

Llambat më poshtë janë të jashtëzakonshme dhe unike sepse janë bërë prej betoni. Këto llampa interesante të betonit do të përshtaten në çdo stil të shtëpisë, dhe janë zgjidhje e përkryer nëse jeni duke kërkuar për freski. Disa prej tyre mund ta bëni me lehtësi vetë, nëse nuk doni të shpenzoni para.

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here