Limaj kërkon ndërhyrje urgjente në konservimin e Kullave të Jasharajve

0

Për gjendjen e Kullave të Jasharajve ka folur zëvendëskryeministri Fatmir Limaj. Ai ka thënë se është nevojë urgjente që të bëhet intervenimi në Kullat e Jasharajve në Prekaz.

E ministri i i Financave, Bedri Hamza ka thënë se për vitin 2018-të janë ndarë mjetet e caktuara dhe se nuk paraqet asnjë problem për konservimin e kullave.

Madje Hamza ka theksuar se për Qeverinë e Kosovës në aspektin financiar nuk paraqet asnjë problem mbështetja financiare.

REKLAMA