Lekaj mban konferencë për autostradën Prishtinë-Gjilan

0

Për ndërtimin e Autostradës Prishtinë-Gjilan, dje ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj ka nënshkruar kontratë me operatorët ekonomik.

Për të dhënë më shumë detaje për ndërtimin e kësaj autostrade si dhe për nënshkrimin e kontratave, Lekaj do të mbajë konferenë për medie.

Konferenca e thirrur për medie, është paralajmëruar të mbahet sot në ora 14:30.

https://ndertimi.info/lekaj-e-jep-vulen-per-autostraden-prishtine-gjilan/

REKLAMA