Kur planet arkitektonike devijojnë, ato kalojnë në diçka qesharake

0

Jo çdo herë projektet e arkitektëve përfundojnë dhe funksionojnë në atë mënyrë siç ishin planifikuar. Objektet e ndryshme vite më pas mund të ndryshojnë nga projekti themelor të cilin ato e kanë pasur. Shumica e këtyre objekteve marrinë një formë e cila realisht të duket qesharake.

Kjo mund të duket qesharake për arsye të ndryshme. Mbase shumica prej këtyre ndërtesave pas intervenimit me ndonjë plan të ri nuk  kanë më fare dalje andej nga ka qenë e projektuar më herët të jetë dalja në rrugë.

Si rezultat i kësaj dhe elementeve të tjera të cilat do t’i paraqesim në vazhdim objektet apo ndërtesat e ndryshme devijojnë nga plani i tyre fillestar dhe marrin një pamje karakteristike e qesharake në të njëjtën kohë.

Për më shumë detaje, shikoni videon në vazhdim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here