Kur fotografët ia shtojnë vlerën objekteve arkitektonike

0

Duke lënë mënjanë materialet tradicionale dekorative dhe shtresat mbuluese për të punuar me elementë strukturorë të ekspozuar nuk është një detyrë e lehtë. Të ballafaquar me këtë sfidë, arkitektët kanë treguar një dëshirë të zjarrtë për të tejkaluar pritshmëritë dhe për të dizajnuar struktura gjithnjë e më kreative.

Duke portretizuar këtë lloj projekti, shpesh ka mundësi që fotografët të krijojnë kompozime të pabesueshme dhe inovative: nga modelet gjeometrike, deri te përdorimi i simetrisë dhe ritmit, në mundësinë e fokusimit në cilësinë dhe detajet e materialeve. Këtu paraqesim një përzgjedhje fotografish të strukturave mbresëlënëse nga fotografë të njohur si Iwan Baan, Julien Lanoo dhe Yao Li. 

photography by Eric Dinardi

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here