KONTRATA E PLOTË 8-pjesëshe e TC “Kosova e Re” [dokument]

3

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka publikuar sot kontratat komerciale për projektin e termocentralit “Kosova e Re”.

Kontratat për projektin e TC Kosova e Re, janë nënshkruar nga Qeveria e Kosovës dhe investitori “ContourGlobal”, raporton Ndërtimi.info.

Më poshtë keni 8 pjesët e kontratës secila e ndarë në forma të ndryshme të cilat mund t’i lexoni direkt në PDF.

Prisni pak sekonda sa të hapet

1._Power_Purchase_Agreement_(Execution_Version)

 

2._Implementation_Agreement_(Execution_Version)

 

3. Sponsor Support Agreement (Execution Versiont)

 

4. Site Transfer Agreement (Execution Version)

 

5. Ash and Gypsum Disposal Agreement (Execution Version)

 

6. Lignite Supply Agreement (Execution Version)

 

7. Connection Agreement (Execution Version)

 

8. Water Supply Agreement (Execution Version)
REKLAMA