Komuna e Prishtinës i jep tokë KEDS-it

0

Po vazhdon mbledhja e kuvendit komunal të komunës së Prishtinës ku  është miratuar pika e nëntë për dhënien e pronës së paluajtshme komunale në shfrytëzim kompanisë për distribuimin dhe furnizimin me energji elektrike.

Kjo pikë është kaluar në Asamble me 34 vota për dhe 1 kundër.

Po ashtu Asambleja me 35 vota për, dhe 2 kundër ka miratuar kërkesën e kompanisë “Albi Mall” për ndërtimin e objektit të ri në afërsi të objekteve  ekzistues.  I vetmi asamblist që kërkoi informata shtesë lidhur me natyrën e projektit ishte Visar Arifi nga Partia e Fortë.

Mbledhja e kuvendit komunal te Prishtinës është duke vazhduar dhe po përcjellet nga afër edhe nga Ndertimi.info

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here