Kjo lagje e Hades nuk do ta ketë më problemin e territ

0

Nga mbrëmë banorët e fshatit Hade, që kalojnë nga rruga “Minatori” nuk do të kenë problemin e territ. Meqë kjo rrugë u ndriçua mbrëmë, pak orë para se të nis zyrtarisht edhe fushata zgjedhore e balotazhit, shkruan Ndërtimi.info

Ndriçimin e këtyre rrugëve e ka bërë të ditur kryetari i deritanishëm, njëherë edhe kandidati për kryetar të Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK).

Ai përmes një postimi në facebook, ka thënë se në ditët në vijim do të ndriçohen edhe rrugët e lagjeve tjera.

“Sonte u ndriçua edhe Hadja. “Sonte në Hade u ndriçua rruga kryesore “ Minatori “

Drejtori i DSHPE-së dhe qytetarë të shumtë ishin prezent kur u ndezën për së pari herë këto rrugë ndriçimi publik . Në ditët në vijim do të ndriçohen edhe rrugë e lagje tjera .Ne flasim me punë!”, ka shkruar Gashi.

REKLAMA