Kjo është “anatomia” e arkitektit

0

Ky këtu është një arkitekt. Arkitekti është një lloj i çuditshëm i një krijese. Në mënyrë tipike natën, ai mbijeton thjesht në një mosbalancim të punës dhe jetës.

Pas viteve të hulumtimit primar, ekspertët e Arch Daily më në fund kanë arritur të studiojnë Arkitektin.

Kjo këtu është një fot që tregon “anatominë” e një arkitekti, me barkun plot me ushqime të shpejta dhe me çmimin Pritzker në mendje.