Këto janë dimensionet e duhura për planifikimin e hapësirës së banjos

0

Ndonjëherë mund të bëjmë gabime trashanike gjatë projektimit të banjos. Në këtë artikull ne kemi sjellur disa fotografi duke ilustruar detajet dhe matjet, pozicionet, për të projektuar si duhet hapësirën e banjos tuaj.