Këto janë dimensionet e caktuara me standarde për çdo gjë në banjo

0

Një banjo ashtu edhe si çdo planifikim tjetër për t’u ndërtuar në shtëpi duhet të bëhet me dimensione të caktuara, ashtu që të mos kemi telashe në të ardhmen.

Edhe lavamani, pjesa e dushit dhe komponentë tjera përbërëse në banjo, duhet ta kenë vendin e vet gjithmonë duke pasë parasysh të zbatohet një standard i arritur më parë.

Përmes këtyre fotografive mund të shihni se si ta planifikoni një banjo me dimenzione të përshtatshme.