Karakteristika super interesante e këtij restauranti

0

Ideja e këtij projekti ishte të krijohej një vend që ofronte ushqim dhe shërbim me cilësi të lartë në një atmosferë miqësore. Brendësitë janë projektuar duke përdorur mermer të zi dhe materiale të tilla si druri dhe tulla të pikturuara.

Për ta kthyer hapësirën në një mjedis më të gjallë dhe më pak të ngurtë, ata kanë vënë një fokus të fortë në bimë. Ndriçimi i brendshëm është shumë i butë me drita të hapura. Ka një bar me 8 vende, përballë të cilit gjendet kuzhina, ku klientët mund ta shohin procesin dhe të bisedojnë me kuzhinierët në një mjedis shumë të relaksuar.