Jeta mes plehrave, dështon riciklimi

0

Jeta mes plehrave nuk zhvillohet vetëm në Tiranë, por edhe në rrethe.

Në Lezhë
dhe Roskovec ende nuk kryhet ndarja në burim e mbetjeve dhe riciklimi i tyre.
Madje kryebashkiaku lezhjan Fran Frrokaj deklaron për Klan Plus se ky proces ka
dështuar në të gjithë vendin.

Në Roskovec është po e njëjta situatë, por shpresat janë tek kompania “TAP” që të
investojë për vendgrumbullimin ndërsa problem krahas mbetjeve urbane në këtë
zonë problem janë edhe lëkundjet e tokës nga shpërthimet e Bankers.

REKLAMA