Ja si mund t’i ndërroni shkallët e drurit në shtëpi [video]

0

Shkallët brenda shtëpisë janë një nga pjesët  që i jap një pamje të veçantë ambientit, nëse tregohet kreativitet.

Tashmë ka lloje të ndryshme të shkallëve, duke pasur parasysh që përveç shkallëve të betonit shpesh përdoren edhe ato montuese.

Disa preferojnë që në shtëpitë e tyre të vendosin shkallë druri. Por, jetëgjatësia e tyre nuk është e përhershme. Ato mund të dëmtohen dhe në këtë mënyrë duhet edhe të ndërrohen.

Ndërtimi.info sjell videon më poshtë ku mund të shihni se si mund t’i ndërroni shkallët e drurit, duke i zëvendësuar më ato të reja.