Inspirohuni për ndryshimin e dhomës tuaj me sugjerime nga Apartment Therapy

0

Edhe nëse keni punë me një hapësirë të vogël, një zonë e gjallë e me ngjyra e përcakton tonin për pjesën tjetër të vendit tuaj.

Dhe meqë nuk ka mungesë të dhomave të jetesës në internet, Apartment Therapy ka bërë një listë prej 20 dhomave që mund të ju inspirojnë për një ndryshim shumëngjyrësh.