Ide mahnitëse për ballkone (Foto)

0

Vera është këtu! Pas të gjithë atyre muajve të kaluar të mbuluar brenda, moti është në fund bukur i mjaftueshëm për ta shijuar jashtë. Sepse dihet që një kopsht çatie luksoze (ose edhe oborrin e shtëpisë) nuk është realitet për shumë banorë të banesave, Marie Claire Maison ka përpiluar këtë galeri të hapësirave të vogla në natyrë frymëzuese. Edhe nëse ballkoni juaj është një nga ata të vegjëlit me hapësirë ​​të mjaftueshme për të dalë jashtë, ka diçka këtu për ju.

Këto foto të ballkoneve janë të organiuara nga më i madhi tek më i vogli, kështu që ky ballkon nuk mund të jetë më i vogli që ju keni parë ndonjëherë. Por kjo gjithashtu nuk është veçanërisht e madhe dhe ende bën, në një gjurmë të këmbëve relativisht të vogël, për të krijuar ndjenjën e një strehe të kopshtit, shkruan Ndertimi.info

Si ta bëni këtë? Përdorni mbjelljen e madhësive dhe lartësive të ndryshme. Pema në të djathtë tërheq syrin lart, ndërsa mbjelljet poshtë shikohen si një tërësi e bashkuar. Në mes të ballkonit, lulet jetojnë në një kuti që shtrihet në anën e kundërt të parmakut, e cila shmang marrjen e hapësirës së vyer. Tabela e vogël e montuar në parmakë siguron një pozitë të favorshme për një gotë verë pa e trazuar ballkonin me këmbët e tavolinës. Nga Marie Claire Maison. /Ndertimi.info/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here