Ide fantastike të dyshemeve 3D

0

Dizajnet e ndryshme në shtëpi janë kthyer art në vete. Në ditët e sotme ka ndryshuar çdo gjë lidhur me dizajnin e një dhome nga pllakat e parketet.

Ju tani mund të keni dysheme 3D, shkruan Ndërtimi.info

Kjo është një mënyrë kreative e punimeve të dyshemeve që po merr hovë të gjerë.

Të tilla dysheme janë bërë trend më së shumti në hotele, zyra e qendra tregtare, por nuk përjashtohet ideja edhe për në shtëpi dhe vendet ku ju dëshironi.

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here