Hiqeni mykun në tavan sipas këshillave në video

0

Myku shpesh mund të gjendet në dhomat ku avulli i ujit dhe lagështia e ajrit janë bllokuar. Nëse nuk trajtohet sporet e mykut, ato mund të paraqesin një rrezik të konsiderueshëm shëndetësor, kështu që heqja e mykut është e këshillueshme. Kur hiqni myk, rekomandohet një zbardhues i veçantë që largon mykun si dhe doreza të veçanta.

Në video këshillohet se në çfarë sasie duhet vënë spreji, pas sa kohësh duhet të pastrohet myku me ndonjë faculetë dhe çështje të tjera.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here