Frank Gehry, projektuesi i selive të reja të Facebook në Londër

0

Frank Gehry kuptohet të jetë duke punuar në planet e bazës të re të Facebook në King’s Cross në Londër.

Sipas burimeve, arkitekti amerikan është afruar për të organizuar përshtatjen e dy ndërtesave fqinje, të përcaktuara si T2 dhe T3 në masterplan, për gjigantin e medias sociale. Këto janë hartuar nga Bennetts Associates dhe janë planifikuar të përfundojnë vitin e ardhshëm, shkruan Architects Journal, transmeton Ndërtimi.info.

Megjithëse një marrëveshje përfundimtare ende duhet të nënshkruhet nga Facebook dhe zhvilluesi i projektit Argent, hapësira e re e zyrës së propozuar të kompanisë do të shtrihet në veri të Shkollës së Arteve Qendrore Saint Martins dhe mega-zyret e planifikuara që po ndërtohen për Google.

Facebook i tha AJ se nuk do të komentonte mbi ‘spekulimet’ dhe Argent gjithashtu refuzoi të konfirmonte thashethemet.

Megjithatë, nuk do të ishte hera e parë që Gehry ka punuar me Facebook.

Në vazhdim mund të lexoni artikullin e mëparshëm të bërë nga Times, sjellë nga Ndërtimi.info rreth projektit të Facebook në Londër:https: //ndertimi.info/facebook-planifikon-seli-te-reja-ne-londer/ 

REKLAMA