Fotografi emblematike të ndërtimtarëve legjendarë në Amerikë

0

“SKYSCRAPERS” që mund ta përkthejmë si “qiellgërvishtës” janë sinonim i Amerikës së viteve të ’20 e ’30-ta të shekullit të kaluar. Ata filluan ndërtimin me çelik duke arritur katet e larta të ndërtesave.

Mirëpo, puna e tyre ka qenë në tehun e vdekjes dhe jetës. Pa mjete mbrojtëse deri mbi 100 metra mbi tokë ata kanë ngjitur e prerë çelik.

Më poshtë janë disa nga fotografitë më të veçanta të asaj kohe:

 

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here