Firma arkitekturore TBD shton një pishinë në çatinë e një banese në New York

0

Studio e dizajnit në New York, TBD ka transformuar një apartament në West Village të Manhattan-it me një brendësi të bardhë dhe një oborr të ri, të kompletuar me një dush në natyrë dhe vaskë të nxehtë.

TBD rikonfiguroi banesën 149 metra katrorë për të krijuar një plan urbanistik të hapur. Me dy dhoma dhe dy banjo, prona mburret me një tarracë private lart, e cila përfshin një kuvertë dhe bar, gjithashtu një pishinë të vogël të përpunuar në Kolorado nga Diamond Spas.