Ballina Aktuale Edhe sot debatohet për buxhetin e vitit 2018-të

Edhe sot debatohet për buxhetin e vitit 2018-të

0

Kuvendi i Kosovës edhe sot do të vazhdojë seancën ku pika e parë do të jetë vazhdimi i shqyrtimi të Projektligjit për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2018.

Për të cilin dje pati debat të nxehet në mes të pozitës dhe opozitës të cilët patën kritika në planifikimin e buxhetit 2018-të. Madje opozita kanë deklaruar se një buxhet i këtij formati nuk do marr miratimin e partive të tyre.

Po ashtu Kuvendi do të bëj Shqyrtimin e Projektligjit për Ratifikimin e Marrëveshjes Financiare për projektin e konkurrueshmërisë dhe gatishmërisë për eksport ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim.

Do të bëhet edhe shqyrtimi i Projektligjit për Ratifikimin e Marrëveshjes Financiare për financim shtesë për Projektin për bujqësi dhe zhvillim rural ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim, si dhe shqyrtimi i parë i Projektligjit mbi masat doganore për mbrojtjen e të drejtave të pronësisë intelektuale.