Dizajni i veçantë i një furre të bukës

0

Bake Cafe është e vendosur në CBD të liqenit lindor në Suzhou, në Kinë. Ajo është furrë, kafene dhe ofron gjithashtu ushqime të lehta.

Projektuesi përdor metodën e projektimit të “ngrohtë” për të thyer “pyllin e ftohtë të çimentos”, duke u dhënë konsumatorëve përqafime psikologjike dhe një ndjenjë përkatësie.

Dy katet e para kanë stilin e Evropës Veriore ndërsa kati i tretë ka stilin e rëndë industrial. Drita, muzika dhe atmosfera e hapësirës i bëjnë njerëzit të relaksuar.