Disa nga idetë se si ta bëni banjon tuaj

0

Ka një numër të pafund mënyrash për të dekoruar një banjë, por fillimisht duhet krijuar një plan për të zgjedhur ngjyrat dhe dizajnin. Kur është fjala për dekor, pasqyrat janë një domosdoshmëri në banjo, mirëpo, kjo nuk do të thotë se ato janë bazë sepse edhe orenditë e tjera kanë rëndësinë e vetë.

Nëse jeni duke kërkuar për të ripërpunuar të gjithë banjën tuaj ose thjesht dëshironi të përditësoni stilin tuaj me një copëz tërheqëse, ne kemi shumë ide që do t’ju frymëzojnë.

Ja disa nga idetë se si ta rregulloni banjën tuaj, duke e kombinuar edhe me stilin të cilin e keni në të gjithë shtëpinë.

Mundohuni të jeni të veçantë

Sigurisht nuk është asnjëherë e lehtë që të jeni komplet ndryshe nga të tjerët.  Kjo kërkon një punë të gjatë gjurmuese. Por, edhe kur kaloni më shumë kohë duke gjurmuar që të keni gjithçka të veçantë në shtëpinë tuaj, ia vlenë.

Përdorni gjëra të ndryshme për dekorim

Të eksperimentosh dhe të bësh një mix brenda banjës suaj nuk është asnjëherë një ide e keqe, por, kjo sigurisht që kërkon guxim dhe kreativitet.

Ndrysho radhitjen

Teknikisht në 90 % të rasteve pasqyra shkon në ballë të banjës. Por kjo nuk do të thotë që edhe ju duhet ta ndjekni një rregull të tillë. Ju mund të manovroni me mënyrën se si dëshironi të manovroni me radhitjen e gjërave në banje.

Përdorni ngjyrat e hapura

Ngjyrat e hapura e bëjnë banjën tuaj të përcjell në njëfarë mënyre edhe një energji pozitive. Andaj edhe nëse nuk e keni banjën  me kombinim të ngjyrave të hapura përdorni peshqirë me ngjyrë të bardhë, hiri, krem e të tilla ngjyra.

 

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here