Disa ide për përdorimin e mureve për organizmin e hapësirës

0

Ju mendoni se nuk keni hapësirë të nevojshme në shtëpinë tuaj ? Tanimë ju jeni duke kërkuar për dollapë dhe hapësirë shtesë, mirëpo ka një zgjidhje shumë të thjeshtë dhe me një buxhet të vogël. Përdorimi i mureve do të freskojë ambientin tuaj dhe do të jetë një vend shtesë për vendosjen e gjërave. Më poshtë kemi paraqitur disa ide se si mund të përdorini muret për organizimin e hapësirës në shtëpinë tuaj.

Shumë e përshtatshme për një hyrje të një zyre, shtëpi ose kuzhinë, kjo kuti ju mundëson që në mënyrë funksionale të organizonin gjërat e domosdoshme të përditshmë. Në siperfaqen e kutisë ju mund të bëni planin ditor si dhe me anë të shiritit magnetik krijoni hapësirë për vendosjen e qelësave, fotografi ndërsa në anën e pasme mund të krijoni vend për vendosjen e revistave, letrave, etj.

Shpeshherë kur një familje përdor tualetin e njëjtë vajrat për trup, sapunët dhe lodrat e fëmijëve përfundojnë të shpërndara. Duke përdorur një tas plastike që absorbon lagështinë dhe që mund të vihet në çfarëdo lloj muri nga xhami se pllaka ju do të mbani lodrat dhe produketet në vend të sigurt dhe shumë lehtë të shfrytëzueshëm.

Ju mund të organizoni garazhdën tuaj duke varur shporta dhe sirtar në muret e garazhës. Vendosni gjërat që ju dëshironi të varni, mjetet speciale për biçikleta, çanta të ndryshme pune dhe shumë e shumë gjëra duke e bërë më të lehtë të ruani sende të vogla dhe më shpejtë për t’i gjetur ato.

Ju mund të krijoni rafte për vendosjen e librave dhe zbukurimeve të cilat freskojnë dhomën, duke e bërë të duket bukur dhe lehtë të realizueshme.

Përfitoni nga hapësira e murit në dhomën ku ju bëni pastrimin e rrobave duke e organizuar në rafte. Këto rafte mund të vendosen mbi enëlarësë dhe janë vendi perfekt për të mbajtur afër furnizimet e nevojshme por edhe të sigurta nga fëmijët.

Për të ruajtur fleksibilitetin e murit në kuzhinën tuaj ju mund të përdorni modularë magnetikë që janë shumë të thjeshtë dhe të lehtë në përdorim. Këto do të ju ndihmojnë në organizimin e kuzhinës dhe mund të mbajnë enë kuzhinë, receta dhe gjithqka që ju nevojitet për përdorim të shpejtë.

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here